Over ons

Hey!

 

Deze webshop, WildCards, wordt gerund door ons, namelijk Timo en Sigrid.

 

Wie kan het zich nog herinneren dat je als kind in de speelgoedwinkel een boosterpack kon openen? En het gevoel dat het je gaf wanneer je een goede kaart trok? Wel dat gevoel willen wij nu geven aan een nieuwe generatie Pokémonverzamelaars!

 

Wij verzamelden al Pokémon kaarten in onze jeugd. Die liefde is altijd blijven hangen en hiervan zijn wij nu een webshop gestart. Wij zijn op dit moment gevestigd in Dendermonde waar er eigenlijk geen winkels zijn die focussen op Pokémon. Daarom ligt bij ons de nadruk op elk element van het verzamelen van Pokémon kaarten. Zowel de kaarten zelf (boosterboxen, boosterpacks, ETB’s, …) als het bewaren/beschermen (sleeves, mappen, cases, …) van waardevolle kaarten. Ga dus zeker eens kijken naar wat we allemaal hebben.

 

Wij zijn enorm gemotiveerd om een uitstekende service te bieden met een persoonlijke toets. Wij beloven steeds ervoor te zorgen dat jij op de eerste plaats komt. Je bent dus altijd welkom en als je vragen hebt of je zou iets nodig hebben, laat het ons zeker weten via ons contactformulier en we doen wat we kunnen om je te helpen.

 

Tot snel!