Paldean Fates – Release dates

Pokemon_TCG_Scarlet_Violet—Paldean_Fates_Logo-min

Heey iedereen

 

Hier zijn we alweer. Met de nieuwste weetjes over de allernieuwste set! Je hebt het ongetwijfeld al gehoord: In januari komt er een nieuwe set uit, namelijk Paldean Fates. Kijken jullie er ook al even erg naar uit?

Misschien heb je je pre-order al geplaatst of ben je nog aan het wachten op de reveal van de producten. Indien het laatste het geval is, bij deze hoef je niet langer te wachten. Hieronder sommen we even op wat de verschillende release data zijn van de set en welke producten exact op die dag uitkomen.

 

26 januari 2024

Dit is de eerste release datum, dus zeker noteren in je agenda/smartphone al je interesse hebt in de volgende producten:

In deze ETB zitten de gewoonlijke goodies (9 Booster Packs, dobbelstenen, sleeves, …), maar ook een prachtige promokaart van… je hebt het geraden: Mimikyu! Een must-have als je zelf de kaart wil bezitten!

Of je nu Fidough, Greavard of Maschiff verkiest, voor elk wat wils met deze Tech Sticker Collection Box. Bovenop 3 Booster Packs en een promokaart, krijg je in deze verpakking ook een sticker die je op je laptop, computer of tablet kan kleven. Heel wat plezier valt hier dus mee te beleven!

 

9 februari 2024

2 weken later komt de volgende lading producten binnen, namelijk:

Of je nu slechts 1 van de 5 mini tins wil of ze alle 5 wil verzamelen om alle stickertjes en telkens 2 Booster Packs te hebben, op 9 februari kan het. Deze keer slechts 5 mini tins in een artset, namelijk Maushold, Tinkatink, Smoliv, Finizen en Flamigo!

Ook hier verschillende uitgaves bij de tin! Je kan kiezen uit Tera Charizard, Great Tusk ex of Iron Treads ex. Je vindt er 4 Booster Packs in en een shiny promokaart van één van de 3 coole Pokémon!

Als je nog niet genoeg keuzes te maken had, hier komt er nog één. Verkies je Meowscarada, Skeledirge of Quaquaval? Dit zijn de 3 Premium Collection Boxes van Paldean Fates. Je vindt er heel wat goodies, namelijk 8 Booster Packs, 3 promokaarten, een vierde oversize promokaart en een magnetische display waarin je 3 kaarten kan opbergen om ze tentoon te stellen!

 

23 februari 2024

Nog eens 2 weken later komt het laatste product uit. Aangezien Paldean Fates een Holiday Set is, zijn er geen Booster Boxes. We zijn wel heel blij te kunnen aankondigen dat deze wel weer beschikbaar zijn:

Wil je graag je set vervolledigen zonder al te veel extra erbij te nemen, dan is de Booster Bundle zeker iets voor jou! In dit doosje zitten 6 Booster Packs en that’s it. Goed at deze op het einde van de set komen. Zo kunnen we onze set hopelijk hiermee vervolledigen!

 

Je kan alle bovenstaande producten op onze website bestellen in pre-order of na de release. Let wel, in pre-order staan ze in afslag! Happy hunting!!

 

Tot de volgende keer!

 

Het WildCards Team