Paldea Evolved

Pokemon_TCG_Scarlet_Violet—Paldea_Evolved_Logo

Hallo beste lezers en welkom!

 

We zijn nu net iets meer dan een maand verder en de nieuwe expansion van ‘Scarlet & Violet’ is een feit! ‘Paldea Evolved’ is een set die – na alle veranderingen gebaseerd op de Japanse sets – nog meer Japanse roots met zich meebrengt. Een heel aantal van de specialere kaarten vind je terug in Japanse sets zoals ‘Triple Beat’ en ‘Clay Burst & Snow Hazard’.

Het is de eerste keer dat deze regio – die je waarschijnlijk wel kent van de series en spelletjes – voorkomt in de kaarten expansions en dus zijn we zeer benieuwd wat ze hiermee allemaal zullen doen.

Hoewel het lijkt dat ‘Scarlet & Violet’ nog maar net uit is, hebben zowel deze als ‘Paldea Evolved’ wel wat vertraging opgelopen. De ‘Crown Zenith’ special release heeft alle andere producten wat verder op de baan geduwd. We moeten echter niet langer wachten want vandaag vinden we de producten van ‘Paldea Evolved’ op de markt. Zij die dus producten in pre-order hadden geplaatst, zullen een fijn weekend tegemoet gaan met hopelijk heel wat speciale kaarten!

 

Welke producten vind je op de website van WildCards?

  • Booster Packs
  • Booster Packs Artset
  • Booster Boxes
  • Elite Trainer Boxes

Houd zeker sociale media in het oog voor een Give Away. Je kan onze website terugvinden op Facebook en Instagram , namelijk Wildcards.be.

  • Checklane Blisters
  • Premium Checklane Blisters
  • 3-Pack Blisters

 

Worden er nog producten van ‘Paldea Evolved’ verwacht?

Nee, niet specifiek van deze expansion. Echter niet getreurd want deze zomer en in het najaar komt er heel wat nieuws uit. Op de blog lees je binnenkort welke producten en welke expansions.

 

 

Tot de volgende keer!

 

Het WildCards Team