De WildCards Ruilbeurs: 28 april

Webshop Pokémonkaarten

Hey hey iedereen!

 

Goed nieuws! Na lang zoeken naar de juiste locatie, datum en de juiste mensen om mee samen te werken, is de eerste ruilbeurs van WildCards een feit! Op zondag 28 april organiseren wij onze ruilbeurs in Dendermonde, namelijk in JH Zenith in de Otterstraat 58. Van 11 tot 16u30 is iedereen welkom om hier een hele leuke Pokénamiddag te spenderen!

Je kan er in de omliggende straten parkeren of aan het station van Dendermonde. Bekijk zeker onze post op Instagram voor meer informatie. Je zal er producten kunnen aankopen bij onze stand en hopelijk kunnen we heel wat WildCardsMagic meegeven met jullie. Ook Aki en Ash zullen aanwezig zijn met hun eigen mappen en kaarten.

Je zal ook perfect aan een ruiltafel kunnen gaan zitten om je sets af te werken dankzij een andere bezoeker. Ook zal het mogelijk zijn om iets te drinken!

Wens je kans te maken op 1 van de prijzen van de tombola, dan kan dit zeker! Koop 1 lotje voor 2 euro of 3 voor 5 euro. Welke prijzen vallen er te winnen? Kom zeker eens een kijkje nemen op zaterdag 28 april 2024 van 11 tot 16u30!

Kan je jammer genoeg niet aanwezig zijn? Houd dan zeker de blog in de gaten voor de volgende editie van WildCardsbeurs of de volgende beurs waar wij aanwezig zullen zijn!

 

Tot dan!

 

Het WildCards Team